moroccanoil-naslovna-notinohr
Preparativa

Moroccanoil ulje za kosu | Recenzija

Pozdrav drage moje! U današnjem blog postu sam vam odlučila napisati recenziju jednog proizvoda za kosu koji koristim već godinama! Naime, riječ je Moroccanoil uljnom tretmanu za kosu koji je prije jos desetak godina zaludio mnoge poznate zvijezde. Kažu da ga koristi i slavna Jeniffer Lopez i da joj je to jedan od top proizvoda za njegu kose. Kako je kozmetika za njegu kose meni iznimno bitna, danas cu vam detaljno recenzirati ovaj proizvod.

Ja moram priznati da sam svoje prvo mini ulje prije par godina dobila kada sam igrala nagradnu igru kod Ivane Blažoti, i pogađate – od tada ga konstantno kupujem.

Što kažu za Moroccanoil?

moroccanoil-malo-pakiranje-notinohr

Moroccanoil smatra se revolucionarnim proizvodom za stiliziranje, oblikovanje i njegu kose. Ono što je meni zapelo za oko je da sadrži laganu i nemasnu formulu na bazi argan ulja. Tim uljem su žene u Maroku stoljećima njegovale svoju kosu i davale joj onaj prediavn sjaj. Ono što kažu je i to da će kosa nakon samo jedne primjene biti znatno sjajnija. Redovitom primjenom ovog ulja smanjit ćete lomljivost, suhoću i osjetljivost kose. Upijanje u kosu je trenutno, a pomoći će vam i kod rasčešljavanja kose. Namjenjeno je svim tipovima kose, tako da nema straha da li je ovaj proizvod za vas! 🙂

Pakiranje, cijena i količina

moroccanoil-veliko-pakiranje-notinohr

Moroccanoil Treatment ulje za nježnu, obojenu kosu dolazi u dvije različite količine – jedan je 25 ml (i vjerujte mi, ovo bezobrazno dugo traje – meni traje čak i pola godine jer je potrebno izuzetno malo!) te jedan od 100 ml.

Ulje koje sadrži 100 ml dolazi s pumpicom i puno ga je lakaše dozirati nego ovo maleno (barem meni). Ja koristim 1-2 pumpice i to mi je sasvim dovoljno da fino nahranim vrhove.

moroccanoil-pumpica-notinohr

Ulje od 25 ml ćete platiti 131 kn, dok ćete veliko pakiranje od 100 ml platiti 335 kn. Oba pakiranja možete kupiti preko Notina i tu mi se pokazalo najpovoljnije.

Kako koristim ovaj proizvod?

Ulje nanosim na mokru, ručnikom osušenu kosu (ja zapravo kosu sušim u staroj pamučnoj majici jer sam skužiila da mi ju ručnik oštećuje). Može se nanositi i na suhu kosu, ali moram priznati da ga još nisam ovako koristila i da imam osjećaj da se bolje upije u mokru ili polusuhu kosu. Količina koja je dovoljna kako biste fino nahranili vrhove je 1-2 pumpice (nemojte pretjerivati). Miris je nešto što me jaaako oduševilo – blag je, a opet intenzivan i dugo traje. Jednostavno fantastično! Ja ga osjetim i do 2 dana nakon pranja što mi se nije dogodilo niti s jednim drugim uljem. Nakon sušenja i četkanja kosa je sjajna, glatka i neodoljivo mirisna! Otkada koristim ovo ulje nemam problema s vrhovima i oni su poprilično zdravi. Pošto moja kosa ima tendenciju da se masti, mislila sam da će ju ulje mastiti , ali to se nije dogodilo! To je zapravo jedino ulje koje mi je dalo takav efekt – učinilo kosu glatkom i svilenkastom, a nije ju zamastilo. Ako tražite proizvod koji će vam osigurati kosu kao iz salona, onda je to definitivno ovaj proizvod.

moroccanoil-tekstura-notinohr

Šampon i maska iz iste kolekccije me uopće nisu oduševili, ali je zato ulje nešto što konstantno koristim već godinama!

I za kraj, donosim vam još nekoliko karakteristika ovog fantastičnog ulja:

Karakteristike

  • dat će kosi zdrav izgled i prirodan sjaj
  • razvijen po mjeri tanke i obojene kose
  • kosa ostaje svilenkasto meka na dodir
  • zacjeljuje ispucale vrhove
  • olakšava oblikovanje kose
  • ubrzava sušenje kose
  • ne utječe na boju kose


Sastav:
arganovo ulje – hrani i hidratizira kosu

Jeste li isprobali ovo ulje? Ako da, da li vas je oduševilo kao mene? Koje je vaše omiljeno ulje? Pišite mi u komentarima!

XOXO

Maja

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)