naslovna-mini-recenzije-notinohr
Dekorativa

Proizvodi koje sam kupila na preporuku | Mini recenzije

Pozdrave drage moje! U današnjem blog postu odlučila sam vam recenzirati tri proizvoda koja sam kupila na preporuku i koja su mi se i više nego svidjela.

Max Factor Color Elixir olovka za usne

Kako već i same znate da sam ovisnik o isprobavanju raznog high end make upa, onda ste zasigurno mogle zamijetiti da od svih proizvoda koje sam vam pokazala, nikada vam nisam pokazala neku high end olovku za usne u svojim favoritima. Do sada sam isprobala  NARS-ove (čak dvije!), Charlotte Tilbury (čuvenu Pillow Talk), 2 Hourglass-ove te jednu Sisley. Pogodite što? Niti jedna od spomenutih me nije toliko oduševila da bih ponovno za neku dala toliki novac. Tim više jer sam u drogerijama pronašla pravih dragulja.

lipliner-quote-notinohr
Izvor: https://www.instagram.com/p/BftLYc1lx25/?taken-by=puckerupbabeofficial

Ako me pratite, onda zasigurno znate da mi je Max Factor uz L’Oreal jedan od najdražih drogerijskih brandova, no sve do nedavno nisam isprobala niti jednu njihovu olovku za usne. Max Factor Color Elixir olovku sam kupila na nagovor prijateljice koja je tvrdila da su ju te olovke baš oduševile trajnošću. Imam sve nijanse koje možete naći na Notino web shopu. Onda znate koliko mi se sviđaju! Olovka košta 26.09 kn i definitivno je povoljnija nego u drogerijama – tamo je oko 50 kn!. Nije ni previše tvrda ni premeka, što mi se jako sviđa jer na taj način nježno iscrtam usne, bez da ih zatežem. Kremasta je, ne razlijeva se i s njom jako brzo predivno definiram usne. Pakiranje je klasično, olovke su na šiljenje i izrađene su od kvalitetnog materijala što znači da se pri šiljenju neće lomiti (priznajte koliko vas to samo nervira hehe).

Rok trajanja im je 36 mjeseci, a količina je 5g. Postojanost i pigmentacija su i više nego odlične! Uistinu traje satima, ne uvlači se u borice oko usana i ne blijedi tijekom dana – meni niti nakon 8+ sati niti jedna nijansa nije izblijedila.

Na usnama su olovke potpuno mat pa vam savjetujem da svakako usne prije nanošenja olovke hidratizirate balzamom ili večer prije napravite blagi piling. Sve u svemu, olovke koje svakako nastavljam kupovati! 😀

 

max-factor-color-elixir-olovke-notinohr

max-factor-color-elixir-olovke-swatchevi-notinohr

 

Bettina Barty Classic Vanilla toaletna voda za žene

E sada da vam ukratko opišem toaletnu vodu koju u zadnje vrijeme obožavam, a preporučila mi ju je – mama! Ona ju je naručila s Notina skupa s maslacem za tijelo iste marke i pošto zna da sam ja luda za vanilijom, odmah mi je javila da pogledam ima li i ovdje na mom Notinu (naime, živim u Njemačkoj). Kada sam vidjela da ima, odmah sam naručila. cijena je odlična – 50ml košta 89 kn, a miris je božanstven! Nekom bi možda bio jak (ako ne volite vaniliju), ali meni je savršenstvo. Ono što moram reći je da ima izuzetno dobru trajnost s obzirom da je riječ o toaletnoj vodi.

Sastav toaletne vode možete vidjeti ovdje, pa procijenite da li bi se i vi zaljubili u ovako nešto:

  • mošusni miris
  • istaknut će senzualnost svake žene
  • parfem pogodan za svaki dan

Od Bettina Barty proizvoda ću definitivno isprobati i Botanical Rise Milk & Vanilla maslac za tijelo – jer vanilija! 😀

bettina-barty-toaletna-voda-notinohr

Woodwick Linien mirisna svijeća s drvenim fitiljem

Inspiracija da napokon isprobam Woodwick Linien mirisnu svijeću mi je bio – Pinterest. Najprije me oduševila posuda u kojoj se nalazi svijeća, a potom i sve ostalo. Trebam li reći da trenutno imam čak 4 komada? (nadam se da mi muž neće ovo pročitati haha). Koristim ju i kao dekoraciju i kao predivan cozy detalj koji želim iskoristi samo za sebe. Onaj osjećaj koji imate kada svijeća pucketa kao kamin je jednostavno savršen! Meni su ove svijeće draže od Yankee Candle svijeća i definitivno ću ih nastaviti kupovati. Vi uživajte u slikama koje sam slikala s ovom divnom svijećom kao dekoracijom u pozadini!

woodwick-linien-svijeca-notinohr

wodwick-linien-svijeca-inspo-notinohr

 

Nadam se da vam se ovakav tip posta svidio i da volite vidjeti malo drugačiji tip blog posta. Ja sam baš sretna što sam vam ukratko prenijela oduševljenje ovim proizvodima i nadam se da ćete nešto pronaći za sebe. 🙂

Koje ste vi proizvode nedavno kupili na preporuku? Pišite mi u komentarima!

xoxo

Maja

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)