vaseline-krema-za-ruke-naslovna-notinohr
Uncategorized

Njegovane ruke tijekom cijele godine | Vaseline Intensive

Pozdrav drage moje! Kako se bliži hladnije vrijeme, odnosno kako je već i nastupilo (znam da vas ima puno i van RH gdje je trenutno prava zimulja – pogotovo ovdje u Njemačkoj), došlo je vrijeme za nekoliko mojih preporuka.

Prva preporuka koja me naprosto oduševila je jedna uistinu pristupačna i hranjiva krema za ruke – krema nakon koje više ne planiram kupiti L’occitane-ovu koja mi je jedna od top krema. Razlog tome je što ova krema o kojoj ću vam pisati, ne samo povoljna, nego je količinski ima toliko da će vam poprilično potrajati.

Vjerujem da nema tko od nas nije čuo ili ima u kućnoj apoteci Vaseline – da, i ja sam jedna od njih! Ovo ljeto sam osim njihove standardne masti (koja je svima u kućanstvu), počela isprobavati i druge proizvode – imaju savršen losion za tijelo za sve vas koji patite od suhe kože – pa je red došao i na kremu za ruke.

Pakiranje, cijena i količina

Pakiranje ove kreme dolazi u standardnoj tubici kao i većina krema za ruke. Postoji ova Intense varijanta koju ja koristim, no postoji i varijanta koja hrani ne samo kožu ruku, nego i nokte (roza varijanta). Odlučila sam se za klasičnu iz razloga što je moj afinitet trenutno DUBINSKA hidratacija ruku. Iako nikada nisam patila od pretjerano suhih ruku, iz nekog razloga, početkom rujna su mi se strašno počele sušiti – toliko da sam čak radila i posebnu hidrataciju s rukama u rukavicama + hidratantna masna krema kako bi ih oporavila. Količina Vaseline Intense kreme za ruke je 75 ml, a sada je na Notinu na popustu za nevjerojatnih 12,99 kn – što je i više nego isplativo (kupite odmah dvije i zahvalite mi poslije)!

vaseline-krema-za-ruke-pakiranje-notinohr
vaselne-krema-za-ruke-sastav-notinohr

Karakteristike proizvoda

  • intenzivno njeguje i hidratizira ruke
  • pruža trenutno olakšanje suhoj i ispucaloj koži
  • lagana tekstura koja se brzo upija
  • omogućuje predivnu i mekanu kožu
  • dermatološki testirana

Vaseline Intensive Care Advanced Repair Hand krema za ruke vrlo intenzivno njeguje i hidratizira ruke. Porpilično je blage (lagane) teksture te se brzo upija i ne ostavlja masne tragove (jej za nas koji koristimo tipkovnicu na poslu i znamo koliko je ovo bitno!). Obogaćena je visokokvalitetnim sastojcima koji imaju blagotvoran učinak na izrazito suhu kožu te joj omogućuju trenutačno olakšanje – doslovno trenutačno (vjerujte mi na riječ). Dermatološki je testirana i pogodna za svakodnevnu upotrebu.

vaseline-krema-za-ruke-izbliza-notinohr

Sastav kreme možete vidjeti ovdje, te vidjeti jeste li alergični na neki od navedenih – ukoliko sumnjate da biste mogli na nešto biti alergični, uvijek možete napraviti tzv. patch test i samo nanijeti kremu na mali dio kože te pratiti reakciju u nekom vremenskom periodu (osobno si dam 1 dan):

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Distearyldimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Steareth-21, Dimethicone, Petrolatum, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Borago Officinalis Seed Oil, Stearyl Stearate, Stearic Acid, Polybutene, Isopropyl alcohol, Tapioca starch, Sodium chloride, Methylparaben, DMDM Hydantoin, Propylparaben, Titanium dioxide

Moji dojmovi o ovom proizvodu

Krema je vrlo lagane teksture te se brzo upija. Meni se nalazi ili u torbici ili na stolu, pri čemu sama sebe podsjetim kako ju trebam koristiti (lijenost me i koštala užasne suhoće ruku tijekom rujna). Veliki benefit mi je to što ne ostavlja masan sloj na koži i brzo se upija – iako biste prvo kada je vidite na koži pomislili da joj treba 100 godina. No , definitivno nije tako i to vam mogu potvrditi ja koja 8+ sati provodim za računalom i treba mi nešto uistinu brzo-upijajuće! Ono što mi se također svidjelo je što je krema na moj problem djelovala momentalno te sam odmah osjetila olakšanje na rukama (moram napomenuti da mi je koža čak znala i pucati između prstiju). Nakon cca tjedan dana korištenja ruke su mi bile u normali te ponovno meke. Kremu i dalje nastavljam redovito koristiti te ju koristim cca 2-3x dnevno jer na taj način sprječavam da ponovno dođe do “tragedije” ala ispucale i suhe ruke. 😀

vaseline-krema-za-ruke-tekstura-notinohr
vaseline-krema-za-ruke-nakon-mazanja-notinohr

Ono što bih također napomenula kao jedan od benefita, osim cijene, je i njena dostupnost. Od srca, osim klasičnog vazelina preporučujem i losion za tijelo iz Intense linije koji je odličan te pogodan za osobe koje ne vole intenzivne mirise u losionima i ne žele 10 min čekati u kupaoni da im se losion upije.

Kremu nastavljam koristiti i dalje, a preporučila sam ju i mami koja je također oduševljena – ovdje bih htjela napomenuti da je njoj klasični Vaseline u onoj teglici spasio izuzetno isupcale pete (stavljala je obilan sloj vaselina i stavljala na noge čarape te tako bila preko noći). Čisto mala napomena za one koje pati isti problem. 🙂

Jeste li isprobali Vaseline kremu za ruke i koristite li i vi klasični Vaseline u kućnoj ljekarni? Pišite mi u komentarima!

XOXO

Maja

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)