marc-jacobs-decadence-notino
Ostalo

Najbolji pokloni za Dan žena | Marc Jacobs Decadence parfem

Pozdrav drage moje! U današnjem blog postu donosim vam  ideju za poklon i recenziju jednog parfema koji je, barem meni, totalno drugačiji od svega što sam dosada koristila i zato me “kupio”.

Budući da je ovo mjesec u kojima slavimo žene iliti “dan vještica” kako bi moj muž rekao ( hehe :D), ovaj blog post ću započeti s jednim citatom izuzetne žene koja je napravila business koji i dan danas cvijeta i za čije ime malo tko nije čuo:

Persistence. It’s that certain little spirit that compels you to continue just when you’re at your most tired. It’s that quality that forces you to persevere, find the route around the stone wall. It’s the immovable stubbornness that will not allow you to cave in when everyone says give up.

Estee Lauder

Svi znamo da su pokloni za Dan žena muškarcima nekada noćna mora jer nikada ne znaju što bismo htjele, no ono što vam mogu reći je to da će muškarac koji vas voli, sigurno odabrati parfem koji će vam se svidjeti.

Marc Jacobs je brand koji je poznat po parfemima izuzetne kvalitete, ali i kao što sam na početku spomenula, i po onima koji intrigiraju, koji su na prvu čudni, no ujedno i senzualni.

Parfem koji sam na početku spomenula je Marc Jacobs Decadence i o njemu postoje stvarno svakakva mišljenja, no nadam se da se nećete buniti na moje. 🙂

Pakiranje, cijena i količina

Pakiranje je zapravo bila prva stvar koja me oduševila kod ovog parfema. Predivan jednostavan i efektan dizajn koji podsjeća na žensku clutch torbicu uz smaragdnu zelenu boju uistinu odiše elegancijom i kvaliteom. Ono što me posebno oduševilo je lanac koji igra ulogu ručke ove predivne parfemske torbice.

Parfem možete kupiti u čak tri različite količine 30 ml (465,00 kn),  50 ml (610,10 kn) i 100 ml (711,60 kn).

Parfem je na tržište došao 2015 i od tada ne prestaje intrigirati. Priča o mirisu mi se posebno svidjela pa ju dijelim s vama:

Miris Decadence priča priču o neskrivenoj strasti i čežnji živjeti život bez sputavajućih pravila. Za razliku od kolekcije Daisy, koja simbolizira slatku i nevinu djevojku, Decadence je uistinu prvi ženstveni, seksi i profinjeni miris branda Marc Jacobs. Parfemska voda je predstavljena 2015.

marc-jacobs-decadence-pakiranje-notino

Mirisne note, trajnost i moji dojmovi

Prva pomisao koja mi je bila kada sam isprobala ovaj parfem je da je on potpuno drugačiji od svega što sam probala. Namjenjen je za žene koje ne slijede pravila, koje su tvrdoglave, razigrane i imaju svoj cilj. Tako se osjećam uvijek kada ga nosim i to je razlog zašto ga nosim na sve bitne sastanke – jer se tako osjećam bolje i imam više samopouzdanja (da, tako ovaj parfem djeluje na mene).

Trajnost mu je na mojoj koži izuzetna, doslovno moram prati odjeću i po dva puta da miris potpuno išćezne, a na mojoj koži se osjeti dok se ne otuširam.

Zbog svog orijentalnog štiha mislim da neće odgovarati svakome jer je baš specifičan. Tome definitivno pridonosi i rijetki šafran koji ovaj parfem sadrži, a koji osjetim tek nakon što se miris na meni “slegne”. Osim rijetkog šafrana, u gornjim notama parfema isprepliću se talijanska šljiva i perunika. Točku na i ovom parfemu stavlja bugarska ruža u kombinaciji s arapskim jasminom i moram priznati da ja osobno ružu zapravo najviše i osjetim. Miris mi nije zagušujuć, ali mi je težak u smislu da nikako nije namjenjen za razigrane proljetne dane, ali za svečanu večeru ili bitna događanja – apsolutno da!

marc-jacobs-decadence-parfemi-notino

Zaključak

Marc Jacob je moja definitvna preporuka ako imate ženu koju opisuju karakteristike kao moćna, zaigrana, tvrdoglava i pomalo drska. Ne sumnjam da će se draga oduševiti i pakiranjem i mirisom. Mana ovog proizvoda definitivno je visoka cijena, ali ime i kvaliteta ovog parfema uz jedno od najljepših pakiranja ikada, definitivno to opravdavaju.

marc-jacobs-decadence-logo-notino

Što volite dobiti za Dan žena_ Kupuju li vam vaši muškarci poklone za Dan žena? Pištite mi u komentarima!

xoxo

Maja

*PR post

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)