dior-addict-lip-maximizer-sjajilo-naslovna-notinohr
Dekorativa

Dior Addict Lip Maximizer | Recenzija

Pozdrav drage moje! U ovom blog postu donosim vam napokon recenziju jednog predivng sjajila za usne. Zašto napokon? Pa ako me pratite na Instagramu, onda i same znate koliko volim sjajila i koliko ih testiram u posljednje 2 godine. Ove godie sam napokon sa svoje wish liste “skinula” jedno duuuugo željeno sjajilo, a to je ono brenda Dior.

Dior Addict Lip Maximizer sjajilo za usne nije samo impresivno po svom dizajnu i nijansama, nego vam uistinu njeguje usne budući da mu je u sastavu hijaluronska kiselina. Ako ćete već priuštiti luksuz svojim usnama, svakako obratite pažnju da taj luksuz bude i sastavom kvalitetan.

U nastavku recenzije vidjet ćete impresivan dizajn ovog sjajila, swatch nijanse, ali isto tako i poneki look koji sam začinila upravo s ovim ljepotanom.

Dizajn, formula i količina

Kada je Dior u pitanju mislim da je nepotrebno spominjati dizajn – dovoljno je gledati pakiranje i diviti se. Ništa manje i nije za očekivati od brenda koji se proslavio elegancijom što kreacija, što makeup-a. Formula proizvoda je izuzetno kremasta, a sjajilo je predivne nude boje. Moja nijansa je Rosewood i doslovno ju mogu kombinirati sa svim nude ruževima iz kolekcije. Sjajilo možete naravno staviti i samostalno jer zbog hijaluronske kiseline i same kremozne teksture iznimno hrani vaše usne. Količina proizvoda koju dobijete je 6 ml.

dior-addict-lip-maximizer-sjajilo-pakiranje-notinohr

Aplikator je standardan, kao što ga ima većina sjajila, a osobno bih voljela da mu vrh ide u špic radi preciznijeg nanošenja.

dior-addict-lip-maximizer-sjajilo-naslovna-aplikator-notinohr

Moji dojmovi o proizvodu

Kao što sam već spomenula, ovaj proizvod mi je već duuuugo bio na listi želja. Otkada sam ga uzela, neprestano ga koristim. Ono što mi se iznimno sviđa (ne znam može li se dobro uočiti na swatchu) su iznimno, ali iznimno sitne šljokice koje daju predivnu refleksiju, a na usnama izgleda kao čisti gloss! Za sjajilo je izuzetno postojan i sviđa mi se što u sebi ima boju. Ova nijansa Rosewood je predivna nude-pink nijansa.

Također, ovo sjajilo vam blago poveća usne jer u sebi sadrži mentol te one prirodno malo “nabubre”. Naravno, ovaj efekt vam ne traje neprestano, već iščezne s mentolom na vašim usnama.

Možete ga uistinu kombinirati na svaki nude ruž, ali ono što ja radim je i da samo stavim na usne olovku pa onda ovo sjajilo. Vjerujte mi, ovo vam je nešto fenomenalno! 😀 izuzetno je ugodno, nije ljepljivo i definitivno imam na tapeti još jednu nijansu koju ćete uskoro vidjeti.

Makeup look book

Kako ne bi sve ostalo na slikama proizvoda, možete vidjeti kako sam ga kombinirala u nekim makeup lookovima! Nadam se da će vam poslužiti kao inspiracija. 🙂

dior-addict-lip-maximizer-sjajilo-naslovna-look-notinohr
dior-addict-lip-maximizer-sjajilo-naslovna-swatch-notinohr

O brendu Dior

Pod brendom Dior proizvodi se ogroman broj odjeće, obuće, dodataka i, naravno, njege i dekorativne kozmetike za žene svih dobnih skupina. Kuća Dior pripada svijetu visoke mode, što znači da proizvodi isključivo luksuzne kozmetičke proizvode, koji nemaju analoga u drugim markama.

Svjetski poznati brend Dior postoji više od 70 godina, ali su se prvi kozmetički proizvodi pod ovim znakom pojavili relativno kasnije.

Prije nešto više od 60 godina, ruž je postao prvi kozmetički proizvod koji je izdala marka, nešto kasnije u asortimanu su se počeli pojavljivati ​​lakovi za nokte. A od 1969. brand je počeo aktivno proizvoditi cijele kozmetičke serije, koje se nisu ponavljale u svakoj novoj sezoni.

Izvor: fashion.hr

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)