nyx-glitters-naslovna-notinohr
Dekorativa

SAVRŠEN MAKEUP UZ NYX GLITTERE

Današnji blog post doslovno nisam znala kako započeti pisati, a da vam dovoljno dobro mogu prenijeti sreću i uzbuđenje što s vama dijelim jedan divan drogerijski proizvod koji obožavam već duuugo vremena. U pitanju su NYX Cosmetics Glitter Goals metalik šljokice za oči i tijelo koji će vas u trenu pretvoriti u spakrly princezu! Drogerija već dugo vremena izbacuje proizvode koji mogu stati uz bok ovima koji su high-end, a ovi NYX glitteri su upravo jedni od takvih proizvoda.

Moram priznati da do prije godinu dana nisam bila osoba koja kupuje glittere i pigmente, no oni su sada postali moja strast – toliko da ih koiristim kad god radim eye look (opsesija, sto drugo :D). Obožavam predivan sjaj koji se reflektira na svjetlosti, a ovisno o prilici biram one koji su manje updaljivi ili više upadljivi. Doduše, nosite ono što volite jer na kraju krajeva, jednom se živi. 😀

NYX professional Makeup je po meni jedan jako zanemaren drogerijski brend koji ima definitivno najljepše pigmente i glittere u povoljnijem cijenovnom rangu, a koji će vam pritom poprilično dugo trajati.

Uz ovaj blog post, također sam napravila i jedan makeup look koji će vam prikazati koliko ovi glitteri divno izgledaju na kapcima.

Bacimo se sada na recenziju i makeup look, a budem vam otkrila i poneki dobar trik za pravilno nanošenje glittera. 🙂

Pakiranje i količina

nyx-glitters-all-notinohr

NYX Glitteri dolaze u količini od 2.5 g što je, vjerujte mi na riječ, i više nego dovoljno jer uistinu ne morate aplicirati preveliku količinu proizvoda za željeni efekt. Meni su ove njihove bočice skroz slatke i praktične, posebice zbog otvora koji će vas spasiti od nepotrebnog lepršanja glittera svuda oko vas jer ma otvor s rupicama koji pomaže doziranju glittera na podlogu odakle ga uzimate kistićem.

Izbor nijansi je uistinu velik, a često ćete vidjeti i kako su ovi proizvodi rasprodani. Ono što sam vidjela je to da neki nisu zadovoljni ovim proizvodom. Odgovorno tvrdim je da aplikacija kojom osobe nanose glitter i kako pripremaju kapak, nije zadovoljavajuća, a samim time niti efekt koji postižu s ovim proizvodom. Nastavite čitati za korisne savjete! 😀

nyx-cooper-glitteri-notinohr

Moji dojmovi o proizvodu

Kada kažu da slika govori više od 1000 riječi, savjetujem vam da bacite oko na makeup look ispod. Ovaj bronzy look je divno upotpunjen predivnim cooper glitterom u nijansi 04 koja je trenutno rasprodana, no vrlo srodna nijansa mi je nijansa 01 Dubai Bronze (trenutno dostupna) koje će vas oduševiti ako volite ovakve tople, bronzy glittere.

bronze-makeup-look-notinohr
nyx-glitters-makeup-closeup-notinohr

Ostale nijense možete vidjeti na slici, a moja najdraža je Lumi-lite u nijansi 05. Savjetujem vam da ju kupite prije nego li se rasproda jer ja sam ju jedva uhvatila na stanju. Mislim da vam ovo sve govori koliko je dobra i kvalitetna!

Ovi pigmenti dat će vam predivnu refleksiju, a ukoliko ih malo pokvasite tekućim glitter ljepilom, oni će vam dobiti još jači intenzitet (oduševit ćete se vjerujte mi, ovo sam naučila na tečaju koji pohađam).

nyx-glitter-nijanse-silver-notinohr

nyx-glitters-nijanse-cooper-notinohr

Kako pravilno nanijeti glittere?

Razlog zašto mnogi nisu zadovoljni glitterima, ne samo ovim, nego općenito, je što ne razumiju kako ih pravilno aplicirati.

Za apliciranje glittera preporučujem od srca NYX Cosmetics glitter glue koji fantastično radi svoj posao. Meni nije ništa lošiji od Too Faced glitter glue-a koji više ne kupujem otkada sam otkrila NYX-ov.

Glitter glue apliciram tako što se koncentriram najviše na središnji pokretni dio kapka (plosnatom četkicom ili lagano prstom), a potom sve lagano tapkam blendericom (manjom). Nakon toga uzmem plosnatu četkicu, najbolje neku staru koju ćete koristiti samo za nanošenje glittera), te proizvod lagano utapkajte u bazu, krenuvši od sredine pokretnog dijela kapka i idete prema krajevima – sve ovisi kakav look radite.

Ukoliko želite jači sjaj, namažite nekim tekućim ljepilom za glittere, ili bolja opcija koju vjerojatno imate doma – lagano prijeđite glitter eyelinerom u srebrnoj ili zlatnoj boji (ovisi da li koristite glittere toplog ili hladnog tona odnosno boja).

Isprobajte ove trikove i javite mi kako vam je uspjelo! 🙂

Jeste li isprobali NYX Cosmetics glittere? Koji vam je omiljeni NYX-ov proizvod? Pišite mi u komentarima!

XOXO

Maja

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)