brushart-set-za-valove-notinohr
Ostalo

Set za kovrčanje kose u koji će se zaljubiti svaka žena | RECENZIJA + VIDEO

Pozdrav drage moje! Kako sam vam nedavno pisala blog post o novogodišnjem looku za koji se iskreno nadam da vam se svidio i da ste na svoju wish listu uvrstili Inglot pigmente, tako se nadam da ćete današnju recenziju uvrstiti na svoju wish listu ili pak iskoristiti kao ideju za poklon. Pokloni za žene su uvijek zeznuta stvar jer nikada ne znamo što bi nekoga moglo baš oduševiti, no vjerujem da ću vam ovim postom itekako pomoći da razveselite svoju frendicu/mamu/sestru/djevojku ovim multinamijenskim proizvodom za kosu koji me baš oduševio! Dodatni bonus, cijena je stvarno povoljna! 😀

Ako ste djevojka duge kose (ili srednje duge), a pritom vam je kosa još ravna, vjerujem da kao i ja obožavate valove i kovrče, a manje svoju ravnu kosu (mislim, mi žene smo čudna bića, zar ne? :D). Ono što je problem kod kovrčanja kose raznim električnim pomagalima je činjenica da usprkost svoj zaštiti, uljima i njezi, kosa se na kraju ipak oštećuje zbog same topline (koliko god kvalitetna zaštita bila). Tako da ako ste i ogromna obožavateljica valova pomoću pegle ili figara, nije baš preporučljivo kosu tretirati istim nekoliko puta tjedno. Zato nam je tu došao spas u vidu heatless waves pomagala za kovrčanje kose brenda BrushArt koji možete nabaviti na Notinu!

Što možemo pronaći u setu i kako ga koristimo?

U BrushArt setu za uvijanje kose možemo pronaći svilenu traku ispunjenu vatom ili nečim sličnim koju stavimo malo iza od središta glave, kopču kojom učvrstimo na glavi traku i 2 gumice za kosu kojom povežemo uvijene repove. Ono što moram napomenuti je to da je ovo iznimno lagano za uplesti (dolje vam stavim video), a doslovno ni ne osjetite na glavi. Osobno, nisam tip koji bilo što može zamisliti imati preko noći na glavi, tako da kada operem kosu tijekom jutra, osušim ju cca 70% (prije toga stavim pjenu) i uvijem ovime. Nakon toga odradim svoj posao (mailovi, kava, doručak) i tada kosu raspustim te poprskam sprejom za održavanje frizure. Što duže držite ovo na glavi, rezultat će vam naravno biti bolji. U videu koji ću vam ovdje staviti, možete vidjeti rezultat nakon SAMOsat i pol (preporučljivo držati minimalno 3 po uputama) i mene je baš oduševio!

brushart-set-traka-notinohr
brushart-set-kopca-notinohr

Moja kosa je sada duga i s ovime mi je iznimno lako baratati. Ako imate bob frizuru, ovo nikako nije za vas – kosa vam barem mora biti do ramena kako biste vidjele neki efekt.

Kako održavati kovrče?

Postoji teorija da nekim osobama kovrče ne stoje dovoljno dugo i čvrsto, no postoje trikovi koje možete isprobati:

  • Ako vam je kosa jaaaako gusta i teška, osušite ju cca 50-60%, stavite pjenu, dobro raspodijelite po kosi,uvijte i držite ovo dok vam se ne osuši (barem 5 sati). Nakon toga pročešljajte prstima, a ne češljem te stavite sprej za održavanje frizure.
  • Ako vam je kosa lagana i leti, prije uvijanja poprskajte sa sprejem protiv naelektizurane kose i dodajte pjenu te potom uvijte.
  • Kada kosu pustite iz uvijača prije stavljanja spreja za kosu, uzmite malo ulja za kosu i nahranite vrhove, ovo će vam dati dodatan sjaj kosi.
  • Kada uvijate kosu, uzimajte manje pramenove za manje valove (postupak uvijanja opisan u videu).
brush-art-set-upute-notinohr

Naravno, ne djeluju svi savjetu uvijek 100% za sve osobe jer svi smo drugačiji i imaju drugačiju kosu, no svakako isprobajte nešto od ovoga i pronašite metodu koja vam odgovara.

brush.art-postupak-notinohr
brushart-set-valovi-notinohr

Video pogledajte ovdje i slobodno mi pišite da li vam je postupak bio dovoljno jasan! 🙂


Jeste li isprobale ovu metodu uvijanja kosa? Kako vam se svijdjela? Pišite mi u komentarima!

XOXO

Maja

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)