alien-goddess-naslovna-notinohr
Ostalo

MUGLER ALIEN GODDESS | RECENZIJA

Pozdrav drage moje! Današnji uvod sam htjela započeti malo drugačije nego što to inače radim. Kao prvo, htjela bih se zahvaliti svima vama koji čitate moje blog postove – u prosjeku vas ima oko 4000-5000 mjesečno što je meni ogromna brojka (osobito ako uzmemo u obzir da ljudi sve više idu ka brzom sadržaju koji se objavljuje na Instagramu). Ja blogove obožavam, čitam ih s guštom jer volim kada dobijem realan pogled na neki proizvod koji je još k tome detaljan.

Ovaj “posao” mi omogućuje da testiram za vas razne divne stvarčice koje pomno biram i za koje znam da bi vas itekako mogle zanimati. Meni osobno blog postovi i YT videi uštede hrpu novca jer mogu vidjeti da li bi mi proizvod odgovarao. Nadam se da vam ova moja blog-oaza predstavlja isto.

Za danas sam vam pripremila recenziju jednog uistinu posebnog parfema, parfem koji se mora naći u odabiru kada god razmišljamo koji su to pokloni za žene idealni.

Na sam odabir ovog proizvoda na testiranje me potaknula i smrt slavnog Manfred Thierry Muglera koji je iza sebe ostavio uistinu osebujno stvaralaštvo. Ono koje je uvijek bilo daleko ispred našeg vremena. I zato u njegovu čast, ali i zato što zaslužujete nešto posebno, donosim vam recenziju Muglerovog Alien Goddess parfema koji je oduševio mnoge.

Dizajn & karakteritike

Kada kažu da slika govori više od 1000 riječi, pogledajte samo fotografije pakiranja Alien Goddess parfema. Bočica koja je karakteristika pravog remek dijela oduševljava na prvi pogled. Neobičan oblik i dizajn me natjerao da ju držim kao ukras na polici jer jednostavno ne može proći nezapaženo ( a i uklapa se u moj interijer sa zlatni detaljima). 😀

Što se tiče mililitraže, možete odabrati nekoliko opcija: 10ml, 30ml, 50ml, 90ml i 100ml. Osobno vam preporučujem da kupite najmanju mililitražu jer je Alien dosta specifičan i vrijedi ga probati prije budući da parfem nije za svakoga. Na Notinu su doista često popusti na razne divne, high-end parfeme pa bacite oko i pratite akcije. 🙂

alien-goddess-uvecano-notinohr

Karakteristike:

  • orijentalni miris s cvjetnim i drvenastim notama
  • lansiran 2021.
  • flakon parfema Alien Goddess može se ponovno napuniti

Kako je miris nastao?


Autorice parfema Mugler Alien Goddess, Marie Salamagne i Nathalie Lorson, opisale su svoje djelo kao blistavo i velikodušno sunčevo naručje. Ova parfemska voda odvest će vas u mističan svijet boginje sunca koja unosi svjetlost u tamu, oplemenjujući i iscjeljujući naš svijet.

Parfem Mugler Alien Goddess u sebi nosi obećanje ženstvenosti i nade. Skriva se u flakonu ogrnutom nijansama zlata s metalik lakom koji evocira izlazak sunca i tako savršeno zaokružuje doživljaj ove mirisne kompozicije.

Moji dojmovi o parfemu

Kada sam prvi puta špricnula ovaj parfem moram priznati da se nisam toliko oduševila jer mi je mirisao previše citrusno, no to je bilo samo na prvu. Nakon nekog vremena na vama ostaje samo neki miris svježine (mene podsjeće na one hladne, zimske večeri kada otvorimo prozor i udahnemo svjež i hladan zrak) i nakon toga se počne osjećati cvjetni miris. Točnije, ja osjetim jasmin koji ne dominira jako nego dolazi kao mješavina jasmina i vanilije. Na kraju mi isključivo ta kombinacija ostaje na koži uz nevjerojatan osjećaj svježine.

Nemojte se prevariti kao ja prvi puta: naime, čitala sam u recenzijama da miris nije trajan kao klasični Muglerov Alien, no tu sam se debelo zeznula. Miris je itekako trajan, a ja sam bila inicijalno špricnula nekoliko puta što mi je kasnije uzrokovalo glavobolju jer je intenzivan. Ako ga koristite, jedan do maximalno dva šprica su vam sasvim dovoljna. Parfem traje i traje na mojoj koži, i kada god sam ga stavila, dobila sam pitanje što to imam na sebi.

alien-goddess-bocica-notinohr

alien-goddess-svjetlo-notinohr

Parfem priča priču i doslovno kroz način na koji se mirisi “rastapaju” na vašoj koži, možete vidjeti ideju iza ovog parfema – a to je rađanje boginje.

Sve u svemu, vrlo intenzivan parfem s kojim treba biti oprezan i koji ne može nositi svatko. Iz tog razloga preporučujem da prvo nabavite tester ili pak najmanje pakiranje (10ml), a onda odlučite da li je ovo miris za vas.

In Memoriam – Manfred Thierry Mugler

Manfred Thierry Mugler rođen je 1948. godine. Kao tinejdžer postao je član opernog ansambla Opera du Rhin, a nakon toga studirao je na Školi dekorativnih umjetnosti. “Ples me puno toga naučio o pozi, organizaciji odjeće, važnosti ramena, držanju glave, igri i ritmu nogu”, pričao je.

Mugler je postao poznat po svojim dizajnima s dubokim izrezima i suženim strukom, njegove kreacije naglašavale su i slavile ženske obline. Bio je veliki performer i šoumen te je organizirao spektakularne revije nalik rock koncertima, koje su najavljivale 21. stoljeće.

Muglerove kreacije bile su mješavina nadrealizma, znanstvene fantastike i fetiša. Neki su smatrali da je njegov rad seksistički ili prelazi u kostim (2003. Muglera će angažirati Cirque du Soleil), ali baš zbog toga je bio poseban.

alien-goddess-pakiranje-notinohr

Jeste li isprobali neki Muglerov parfem? Koji su vaši dojmovi? Pišite mi u komentarima!

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)