narciso-rodriguez-pure-musc-notino
Ostalo

Narciso Rodriguez Pure Musc (for her) parfem | Recenzija

Pozdrav drage moje! Kao što znate, velika sam ljubiteljica preparatve i dekorative, ali vam još niti jednom nisam pisala o parfemima. Razlog tome je što ih nemam previše, nekih 7-8 komada koje sam uglavnom dobila na poklon od dragih ljudi, no sada je došlo vrijeme da vam izdvojim svoje favorite.

Najprije bih htjela naglasiti da nisam ljubitelj pretjerano zagušljivih parfema koji izazivaju mučninu ako ih stavite ujutro. Volim elegantne, lepršave i one koji imaju “ono nešto”, a  da ne ishlape kroz sat vremena.

Uvod u ovaj post ću započeti citatom slavne Coco:

No elegance is possible without perfume. It is the unseen, unforgettable, ultimate accessory.     

Coco Chanel

Htjeli mi to priznati ili ne, parfem uistinu da onaj završni touch i mislim da oslikava osobnost osobe (barem na neki način).

Pa krenimo s recenzijom!

Pakiranje i cijena

narciso-rodriguez-pakiranje-notino

Pakiranje je specifično za Narciso Rodriguez parfeme – jednostavno, kockasto i vrlo elegantno. Obožavam ovakva minimalistička pakiranja jer imaju određenu dozu elegancije, a moram priznati  i  da vrište moje ime jer sam takva u svemu – minimalistička osoba ( interijer, odjeća, obuća). 😀

Narciso Rodriguez Pure Musc možete kupiti na Notino hr stranici (sada traje i akcija na neke odlične  parfeme na bazi pačulija 😀 ), a mililitražu koju možete nabaviti je 30, 50 i 100 ml.

Ja imam onaj od 30 ml i budući da ga treba stvarno malo, trajat će mi vječno.

Cijena ovog parfema je malo viša – za 30 ml platit ćete 440 kn, no moram reći da  vrijedi svake lipe.

Za vas ljubitelje ovog parfema, stavljam link i roza kocke, koja je trenutno na akciji, a možete ju kupiti i u količini od 20 ml što je stvarno odlično ako želite isprobati ovaj parfem. Cijena je tada 305 kn.

Moji dojmovi

Kao što sam već dala naslutiti, jako volim ovaj parfem. Narciso Rodriguez For Her Pure Musc u sebi sadrži esencije jasmina i svježi narančine cvjetove. U srcu dominira senzualni mošus, na koji se nadovezuju magične i intenzivne note kašmira, ambre i slatkog pačulija.

Ja najviše zapravo osjetim jasmin i taj miris stvarno obožavam. Razlog je vrlo jednostavan – parfeme s notama jasmina oduvijek koristi moja mama i to me uvijek podsijeti na nju i nekako su mi takvi parfemi priprasli srcu.

Što se tiče trajnosti, tu sam oduševljena – osjeti se na mojoj ruci čak i kad se otuširam što mi se rijetko događa s parfemima. Razumijem da je kod svake osobe drugačije i ako je meni ovaj parfem trajan, ne mora značiti da će biti i vama jer smo svi drugačiji. Svakako u obzir pri kupnji uzmite i ovu činjenicu. 🙂

Ovaj parfem je definitivno jedan od onih koji će biti u stalnoj postavi moje male kolekcije parfema jer – tko ne želi nešto što ga podsjeća na majku i dom? 🙂

P.S. Link s akcijama parfema koje trenutno možete naći na Notinu ću vam staviti ovdje. Zahvalite mi poslije. 😀

Jeste li isprobale ovaj parfem? Koji su u vašoj trenutnoj postavi favoriti? Pišite mi u komentarima! 

xoxo

Maja

*PR proizvod

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)