smells-like-spells-svijece-naslovna-notinohr
Ostalo

Smells like Spells mirisne svijeće

Pozdrav drage moje! Današnji blog post sam odlučila posvetiti “home gadget”-u kojeg obožavam i koji je kod mene non-stop u “pogonu”. Naime, riječ je o mirisnim svijećama. Ako me pratite na Instagramu, onda sigurno znate da sam mirisnim svijećama jednostavno opsjednuta – što kao samom dekoracijom, što ugođajem koji pružaju.

Isprobala sam ih dosada hrpu, a Woodwick su mi definitivno među top tri. Nedavno sam također naletjela na Smells like Spells mirisne svijeće i pošto me samo ime vuče na magiju (obožavam Harry Pottera), morala sam ih kupiti.

Odlučila sam se za početak za mirisne lučice iz njihove Smells like Spells Norse Magic kolekcije, kako bih vidjela kako mi odgovaraju jer su opisane kao poprilično neobične.

O Smells like Spells svijećama

Kao što sam napomenula, ja sam uzela za početak lučice kako bih vidjela da li mi ovi mirisi odgovaraju. Odabrala sam iz Smells like Spells Norse Magic Thor skupine i za ove svijeće navode kako njihov miris pomaže pri koncentraciji.

smells-like-spells-svijece-lucice-notinohr

“Privucite sreću i uspjeh u svoj život i budite sigurni u svoje odluke poput Thora, nordijskog boga groma. Čajna svijeća Smells Like Spells Norse Magic Thor provest će vas kroz afirmacijski ritual tijekom kojeg ćete susresti mitskog Thora i koji će vam pomoći steći veće samopouzdanje i vjeru u sebe i svoje postupke.

Prema skandinavskoj mitologiji, Thor je svojom čarobnom moći vladao ne samo gromovima već i plodnošću. Prenesite imaginarnu plodnost na svoje djelovanje i na sebe. Dovoljno je da zapalite svijeću i uronite u senzualnu kombinaciju mirisnih nota pačulija i orijentalnih začina.”

Ono što me odmah oduševilo na prvu je PREDIVNA plava boja koja izgeda baš magično (odmah sam poželjela haljinu u istoj boji hehe).

smells-like-spells-svijeca-pakiranje-notinohr

Također, pakiranje je fantastično i uistinu je koncipirano tako da vas vuče na magiju. U kutijici, osim pomno zapakiranih svijeća, dobijete i detaljan opis kako određeni mirisi koji ove svijeće sadrže utječu na nas, što mi je bilo poprilično zanimjivo za vidjeti.

Cijena ovih lučica je 85 kn/ 6 komada.

Karakteristike i materijal

Kao što napomenuh, dobijete šest ovakvih pomno zapakiranih lučica, a ostale karakteristike su:

  • mješavina mirisa: pačuli, orijentalni začini, ambergris
  • može gorjeti čak do pet sati čistim plamenom bez toksičnih nusproizvoda
  • uključuje upute za aromaterapijski/meditacijski ritual
  • postupno oslobađa miris zahvaljujući niskoj temperaturi topljenja voska
  • ručna izrada jamči kvalitetu i originalnost svake svijeće
  • vosak nije vruć već gori na temperaturi nižoj od one potrebne za topljenje parafina
  • svaki trag voska može se lako ukloniti
smells-like-spells-svijeca-izgled-notinohr

Materijal od kojih su napravljene je 100 % organski vosak soje koji izgara dvostruko duže od običnog, ali meni je svijeća gorila oko 4.5-5 sati dok sam učila i pripremala se za certifikate. 🙂
Fitilj svijeće izrađen je od pamuka i papira.

Magična snaga svijeće:

“Pomoći će pri donošenju bolje odluke

Postići ćete obilje na svim područjima života

Privući ćete sreću u svoj život

Lakše ćete dovršiti tekuće projekte”

smells-like-spells-svijeca-plamen-izbliza-notinohr

Moj dojmovi i zaključak

Moram priznati da su me se ove svijeće iznimno dojmile. Naizgled poprilično jak miris brzo išćezne u smislu da nije dominantan kada ste duže s njim i ne ometa vas (meni se zna dogoditi da me mirisi ometaju), no kada ponovno uđete u sobu, baš ga fino osjetite. Mene je ovaj miris sjetio na božićne paprenjake (nije slatkast) iz razloga što čim upalite svijeću, osjetite orijentalne začine.

smells-like-spells-svijeca-dekoracija-notinohr

Ne mogu nikako potvrditi da sam uz ove svijeće postala bogata (no tko zna :D), ali su me definitivno umirile, opustile i pomogle da se bolje fokusiram (mislim da ova kombinacija mirisa ima taj relaxacijski učinak).

Također, pošto su me ove oduševile, naručila sam si još jedno pakiranje te ovakvu veliku svijeću od 200g i jedva čekam da mi stigne!

I to je to od mene za ovaj post – mene su ove svijeće baš ugodno iznenadile i magičnim imenom i magičnim mirisom. Defiitivno ću vas updejtati i o ostalim isprobanim mirisima.

Volite li mirisne svijeće? Jeste li isprobali ili čuli za ove? Pišite mi u komentarima!

smells-like-spells-svijeca-harry-potter-notinohr

XOXO

Maja

Možda će ti se svidjeti i...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)